Üdvözöljük árnyékolástechnika honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:


Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Zsalúzia


Nálunk minden megtalálható ami az árnyékolástechnikával kapcsolatos.
Ezen az oldalon a zslúzia kerül bemutatásra. Minőség rövid határidővel, kedvező áron.

Keresse budapesti bemutatótermünket.

A külső árnyékolás egyik leghatékonyabb fajtája az alumínium zsalúzia. Szerkezete rendkívül hasonlít a beltéri reluxához, azonban ez esetben a lamellák 5-8 cm-esek is lehetnek.
Előnye a redőnnyel szemben, hogy a lamellák dőlésszögének állításával szabályozhatjuk a beáramló fényt. Szerkezete alumínium, mely több színben is kapható. Magas minőségben készített alkatrészei által több évtizedes hibátlan működtetés biztosítható.
A zsalúzia esztétikus megjelenést kölcsönöz otthona nyílászáróinak, védelmet nyújt a kintről történő nem kívánt betekintés ellen, azonban szabad kilátást biztosít.

 Azsalúzia elegáns könnyen kezelhető, praktikus kültéri árnyékoló.  A zsalúzia minden tekitetben jó választás.   zsalúzia nagy választékban.

zsalúzia nagy választékban.  kültéri árnyékoló  árnyékolástechnika

Zsalúzia lamelláinak fajtái

külső árnyékoló, zsalúzia  zsalúzia  külső árnyékoló

külső árnyékoló.

Zsalúzia mozgatása

Mozgatása történhet kézzel, tekerőkar segítségével, avagy motorosan kapcsolós, vagy távirányítós kivitelben is beszerelhető. A redőnyökhöz hasonlóan kapható meglévő tokokba, vagy külső tokos, homlokzatra szerelt kivitelben is. Ipari- és magáncélra is alkalmazható. A peremezett lamellák szélállósága nagyobb, így szélesebb árnyékolók is megoldhatók egyben. A peremezetlen lamellák enyhén íveltek, rugalmasak. Nagyobb szélterhelés hatására képesek meghajlani de rugalmasságuknak köszönhetően visszanyerik eredeti formájukat. A síklamellás zsalúzia kevesebb helyet igényel felhúzott állapotban.

Előnye, hogy az üveget nem engedi felforrósodni, így az nem melegíti fel szobát.

zsalúzia.


Zsalúzia színei

zsalúzia