Üdvözöljük árnyékolástechnika honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:


Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Árnyékolás


A redőny, az árnyékolástechnika egyik lagnagyobb vívmánya, hazánkban közkedvelt, igen gyakori termék. Alapanyagát tekintve alumínium vagy az olcsóbb műanyag, amihez egy szélesebb réteg is hozzá juthat.

A redőnyök kedvező tulajdonságai alkalmassá teszik hő-, hangszigetelés, és betörés elleni védelemre. Leengedve teljes sötétséget biztosít, a könnyű szerkezetet pedig egyszerű mozgatni.

Cégünk nagy választékával áll ügyfelei rendelkezésére.
Szerelés rövid határidővel, garanciával.

árnyékoló  redőny  árnyékolástechnika

redőny  alumínium redőny  műanyag redőny

A redőnyök mozgatása történhet kézzel (gurtnival, vagy zsinórral), vagy motorral (kapcsolós és távirányítós kivitelben is kapható).

A redőnytok általában 15-16 cm körül van, ez a külsőtokos kivitel esetén belóghat a nyílászáróba.

Igény esetén vállaljuk redőnyök javítását, cseréjét.
Alap színei a fehér és sötétbarna (tok, lefutó és záróléc), a palást, azaz a lécek többféle színben rendelhetőek. Biztonságosabbá tehetjük redőnyeinket, ha zárható alsó biztonsági léccel rendeljük, mely meggátolja a kívülről történi feltolást.

műanyag redőny  redőny  árnyékolás

árnyékolástechnika  alumínium redőny  műanyag redőny

redőny, árnyékolás  árnyékolás  redőny, árnyékolástechnika

Műanyag redőny

Műanyag redőnyök kialakítása majdnem azonos az alumínium redőnyökkel.
Fő eltérés köztük, hogy a műanyag redőny lécei és lefutó lábai műanyagból vannak, így könnyebben törnek. Főbb alkatrészei alumíniumból vannak, így téve tartósabbá. Rendelhetőek hagyományos vas vagy alumínium tokkal. Az újabb típusoknál a lefutó láb már keskenyebb, így nem lóg be az ablakba.

A redőnyöknél ajánlott az alumínium záróléc, ez stabilitást biztosít viharok esetén. A léceket rendelhetjük arriterezéssel, ez meggátolja a lamellák szétcsúszását.
A műanyag redőnyöket csak kézzel mozgathatjuk. Igény szerint kérhetjük szúnyoghálóval kombinálva, ilyenkor egyazon tokban helyezkedik el a szúnyogháló és a redőny. A redőny és a szúnyogháló egymástól teljesen függetlenül mozgatható, könnyen kezelhető.

biztonsági redőny  árnyékolás  redőny

Alumínium redőny

Az alumínium redőnyök iránti érdeklődés évről évre nő, köszönhetően annak, hogy szinte minden igényt kielégít. Alkatrészei alumíniumból vannak, így élettartama és stabilitása jóval nagyobb, mint a műanyag redőnyöké. Ezek miatt sokkal nagyobb szélességi méreteket hidal át. Alumínium lécei közt purhab szerű anyag található, ezért kiváló hő és hangszigetelő hatása van. Eza típus is rendelhető arriterezéssel, ami a lamellák szétcsúszását gátolja. Szúnyoghálóval kombinált kivitelnél ugyan azok jellemzik, mint a műanyag redőnyt.

A mai ismereteink alapján kijelenthető, hogy a hőszigetelt alumínium redőny a jelen és várhatóan a jövő egyik fő redőnytípusa lesz
br> Az alumínium redőnyöket rendelhetjük motoros működtetéssel is, ilyenkor fontos azzal számolnunk, hogy az elektromos áram kiépítésre kerüljön a redőny tokjában. Rendelhető kapcsolós és távirányítós kivitelben is, de akár meglévő kézi mozgatású alumínium redőnyét is átalakíthatja motorossá.

Szalagfüggöny.