Üdvözöljük árnyékolástechnika honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:


Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Panelfüggöny, belső árnyékolás


Budapesti bemutatótermünkben panelfüggöny csodálatos választékban áll a rendelkezésére. Érdemes felkeresni minket!
A panelfüggöny, egy modern modern árnyékoló, napjainkban nagyon kedvelt, korszerű szerkezet. Praktikussága, egyszerűsége kiválóan alkalmazható modern és klasszikus otthonunkban is. Főbb ismertető jele, a lapok, melyek a sínben csúsznak, egymás elé helyezhetőek. A lapok méreteinek és anyagainak váltakozásával még színesebbé, izgalmasabbá tehetjük árnyékolónkat.

Nem csak árnyékoló, de térelválasztónak is kíváló, a helyiség hangulatának fő meghatározója lehet. Apeneleken a függöny az alkalomhoz és feladathoz igazodva cserélhető.

panefüggöny  panelfüggöny, árnyékoló  árnyékolástechnika

panelfüggöny  beltéri árnyékolás  lapfüggöny

Import panelfüggönyökbeltéri árnyékolás  árnyékolástechnika  panelfüggöny

Panelfüggöny sínek

Az árnyékoló síne 2-5 pályás lehet.

lapfüggöny   árnyékolás

árnyékolástechnika   panelfüggöny

Panelfüggöny anyagok

A belső árnyékoló elkészíthető függöny anyagokból, ez esetben rendkívül széles választékkal állunk rendelkezésre (fényáteresztők, sötétítők, blackout - fényzáró anyagok). Alkalmazhatunk azonban vásznakat, avagy a közkedvelt natúr kollekciós anyagokból is elkészíthetjük a kívánt lapfüggönyt. A sínre tépőzár segítségével rögzíthetjük az anyagot, aljára bújtatót varrunk a súlylapnak.

panelfüggöny  árnyékolás  lapfüggöny

Honlapok amiket érdemes felkeresni:

karnis, rúdkarnis, fa karnis, raffroló, roló, roletta, szalagfüggöny, lapfüggöny, pliszé, napellenző, szúnyogháló, reluxa, redőny, függöny, tépőzár