Üdvözöljük árnyékolástechnika honlapunkon!

Függöny, karnis, árnyékoló kiskereskedelem:


Budapest, 1142 Tatai út 15.
Telefon: +36-1-412-0177

Függönyrúd


Árnyékolás magas fokon!
A függönyrúd nagyon kedvelt, a leggyakrabban alkalmazott árnyékoló. A óriási kínálattal büszkélkedhetünk, így esélyes, hogy mindenki talál megfelelőt!

Keresse bemutatótermünket!

A függönyrúd alapanyaga sokféle lehet, formáját, színét, kezelési módját tekintve is nagyon változatos. Készülhetnek egy, kettő, akár három pályás kivitelben is. Az árak széles skálán mozognak. Az olcsóbb saját gyártású árnyékoló mellett külföldi beszállítóink jóvoltából, katalógusok segítségével rendelhet márkás karnisokat is. Akármilyen függöny anyagot választ, mindig található hozzá megfelelő függönyrúd.
Az árnyékló és tartozékai láthatóak, ezért fontos, hogy tetszetős legyen, az árnyéklókra helyezhetünk ringlizett, vagy füllel ellátott függönyöket.

Kedvező áron kapható profil karnisok.


rúdkarnis   függönyrúd   árnyékoló

rúdkarnis   függönyrúd   árnyéklástechnika

karnis   függönykarnis   függönyrúd

Import belsősínes függönyrúd

Régebben elkerülhetetlen volt, hogy hosszabb karnis esetén a közbenső rögzítés miatt a függönyt nem lehetet végig húzni. Ezt a problémát hivatott megoldani a belső sínes függönyrúd.
fa karnis  árnyékoló  függönyrúd

karnis  árnyékoló  függönyrúd

Olcsó függönyrudak

árnyékolástechnika  függönyrúd  árnyékoló

Import rúdkarnis

Prémium kategóriás rúdkarnisok rendelhetőek katalógusból. Az árak kicsit drágábbak de a csodálatos design kárpótól érte. Legyen olyan, ami eltér az átlagostól.

rúdkarnis  árnyékoló  árnyékolástechnika

rúdkarnis  árnyékolás  rúdkarnis


Honlapok amiket érdemes felkeresni:

karnis, rúdkarnis, fa karnis, raffroló, roló, roletta, szalagfüggöny, lapfüggöny, pliszé, napellenző, szúnyogháló, reluxa, redőny, függöny, tépőzár