Nálunk minden karnishoz van függöny, és minden függönyhöz készül karnis!
 
 

függöny

függönyök

 

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök 

Függöny, textil kis- és nagykereskedelem, egy csodálatos függöny bolt.     

függöny, textil   függöny, csodálatos függöny választék   függöny

Függönyök választéka nálunk szinte felülmúlhatatlan, árukészletünk jelentős részét ezen a honlapon közzé tettük. A függöny kínálatot hat csoportra bontva, az alábbiakban megtekintheti. A függöny ára egy katalógusban szerepel, a függönyök nevük (számuk) alapján azonosíthatóak.
Keresse fel függöny üzletünket, és nem fog csalódni!

Apelt függönyök

függönyök    függönyök    függönyök    függönyök

A csoportban szereplő 975 függöny nagyítható képét itt megnézheti: apelt.függöny
Árlista: függöny.árak

Excellent függönyök

függönyök    függönyök    függönyök    függönyök

A csoportban szereplő függönyök (247) nagyítható képét itt megnézheti: excellent.függöny
Árlista: függöny.árak

Fr-One függönyök

Az FR-One függönyök szigorú szabványoknak megfelelő lángálló függönyök.

függöny    függöny    függöny    függöny

A csoportban szereplő függönyök (1363) nagyítható képét itt megnézheti: fr-one.függöny
Árlista: függöny.árak

Special függönyök

függöny   függöny    függöny    függöny

A csoportban szereplő 1203 függöny nagyítható képét itt megnézheti: special.függöny
Árlista: függöny.árak

Textilek

függöny    függöny    függöny    függöny

A csoportban szereplő 180 textil nagyítható képét itt megnézheti: textil
Árlista:textil.árak

Lakásunk hangulatának egyik fő meghatározója az ott felhasznált függönyök, textilek, azok színe, anyaga és formája. A bútorok kárpitja, a függönyök és drapériák összhangja alakítja a helyiség enteriőrjét, kiválasztásuk bizony nem egyszerű feladat.
Keresse fel bemutatótermünket, és közel 5.000 textil közül választhat. Függönyök páratlan kínálata a biztosíték arra, hogy megtalálja azt, ami elképzelésének leginkább megfelel. Ezért már érdemes felkeresni minket!

Akár alumínium, akár rúd függönykarnist választunk, lakásunk legfőbb díszei a függönyök. Többféle függöny különböztethető meg: fényáteresztő, sötétítő függöny, vitrázs és drapéria.
Függönyök határozzák meg otthonunk hangulatát, miközben elválasztanak minket a külvilágtól. Egy jól megválasztott függöny, textil, lakásunkban új stílust teremthet.

Bemutatótermünkben kedvére válogathat óriási kínálatunkból. A számtalan minta mellett, katalógusaink is a rendelkezésére állnak, hogy megtalálja az elképzelésének megfelelő függönyt.

függönyök    Függöny olcsó áron.    Függöny óriási választéka!    függönyök

Fényáteresztő függöny

vitrazs vitrazs vitrazs vitrazs

Fényáteresztő vagy csipke függöny leggyakrabban az ablak felé közelebb eső karnis pályán helyezkedik el. A függöny kissé megtöri, de beengedik a fényt. Fő feladatuk a betekintés megakadályozása. A fényáteresztő függönyök 99 %-a 300 cm magas, és ólomzsinór van az aljában (ennek súlya egyenesíti ki a függöny alját). A karnishoz képest kétszeres mennyiségű anyagot igényel. A tetejére behúzó szalagot varrunk, ez biztosítja a redőzést (hullámozódást).
A függönyök varrását varrodánkban rövid idő alatt elkészítjük, akár otthonában fel is szereljük.

Vitrázs függönyök

vitrazs vitrazs vitrazs vitrazs

Leggyakrabban a konyhában vagy ajtókon használatos függöny, fényáteresztő hatásának köszönhetően a helységben világos lesz, de a beláthatóságot korlátozza. A vitrázs rudat közvetlenül az ablakkeretre rögzítjük, a magasság meghatározása a függönyök funkciójától függ. Stílustól és a textiltől függően rögzíthetjük csak felül, alul és felül, tehetünk függönyt csak az ablakra vagy az ablakra és a karnisra egyaránt.

Sötétítő függönyök

vitrazs vitrazs vitrazs vitrazs

A sötétítő függöny, esztétikai kinézetén kívül legfontosabb szerepe az árnyékolás. Sokan választanak olyan függönyöket, amelyekkel egészen elsötétíthetik a lakást. Erre a célra a blackout függöny a legalkalmasabb. Ez különleges szövési eljárással készül, a színe és fonákja bármilyen árnyalatú lehet, a fényt a kettő közé elhelyezett fekete szálak zárják ki. A több réteg ellenére ezek finom, lágy textiles anyagok, könnyű velük dolgozni, és felhelyezve is egyszerűen mozgathatók, kezelhetőek.
A sötétítő függönyök a függönykarnison a fényáteresztő előtt helyezkedik el. Ajánlott mennyisége a karnishoz képest kétszeres, de a minimális redőzés 1,5-szeres.
Sötétítő anyag választékunk óriási, van köztük egyszínű, mintás, fényzáró, de kapható bársony, selyem függöny anyag is.
A függöny anyagok nagy része 140-160 cm széles, ezért minden ilyen esetben a függöny több lapból készül el. Ezek összevarrva, de akár külön-külön is alkalmazhatóak.

A függöny megválasztásakor, a falak színeivel, a bútorok stílusával való harmónián kívül tartsuk szem előtt az adott helyiség fényviszonyait is. Érdemes előre átgondolni, hogy milyen hangulatot kívánunk teremteni, a fények szabályozásával. Ha sötétebb színt választunk, hogy a sötétítőfüggöny valóban árnyékossá tegye a szobát, használható hozzá világos árnyalatú szegély, drapéria, így ellensúlyozva a hatást. Ha a falaink világos színűek, és szeretnénk, ha a hasonló színű függöny ne olvadjon bele a környezetébe, kiemelhetjük sötét szegéllyel, drapériával.

Függöny, textil kis- és nagykereskedelem.

A függönyök elegáns kiegészítői a desig súlyok. Tekintse meg kínálatunkat: design súly

 
Függönyök óriási választéka várja bemutatótermünkbe. Nem csak hagyományos függönyök, hanem lángálló textilek, függönyök, bútorszövetek kínálata is felülmúlhatatlan. A lángmentes függöny ma már sok helyen követelmény. Pliszé az egyik leghangulatosabb árnyékoló. Érdemes megtekinteni pliszé kínálatunkat! Az FR-One textil = design és biztonság. "