Nálunk minden karnishoz van függöny, és minden függönyhöz készül karnis!
 
 

függöny

függönyök

 

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök

függönyök 

Függöny, textil kis- és nagykereskedelem, egy csodálatos függöny bolt.     

függöny, textil   függöny, csodálatos függöny választék   függöny

Függönyök választéka nálunk szinte felülmúlhatatlan, árukészletünk jelentős részét ezen a honlapon közzé tettük. A függöny kínálatot hat csoportra bontva, az alábbiakban megtekintheti. A függöny ára egy katalógusban szerepel, a függönyök nevük (számuk) alapján azonosíthatóak.
Keresse fel függöny üzletünket, és nem fog csalódni!

Apelt függönyök

függönyök    függönyök    függönyök    függönyök

A csoportban szereplő 975 függöny nagyítható képét itt megnézheti: apelt.függöny
Árlista: függöny.árak

Excellent függönyök

függönyök    függönyök    függönyök    függönyök

A csoportban szereplő függönyök (247) nagyítható képét itt megnézheti: excellent.függöny
Árlista: függöny.árak

Special függönyök

függöny   függöny    függöny    függöny

A csoportban szereplő 1203 függöny nagyítható képét itt megnézheti: special.függöny
Árlista: függöny.árak

Textilek

függöny    függöny    függöny    függöny

A csoportban szereplő 180 textil nagyítható képét itt megnézheti: textil
Árlista:textil.árak

Keresse fel bemutatótermünket, és közel 5.000 textil közül választhat. Függönyök páratlan kínálata a biztosíték arra, hogy megtalálja azt, ami elképzelésének leginkább megfelel. Ezért már érdemes felkeresni minket!

Akár alumínium, akár rúd függönykarnist választunk, lakásunk legfőbb díszei a függönyök. Többféle függöny különböztethető meg: fényáteresztő, sötétítő függöny, vitrázs és drapéria.
Függönyök határozzák meg otthonunk hangulatát, miközben elválasztanak minket a külvilágtól. Egy jól megválasztott függöny, textil, lakásunkban új stílust teremthet.

Bemutatótermünkben kedvére válogathat óriási kínálatunkból. A számtalan minta mellett, katalógusaink is a rendelkezésére állnak, hogy megtalálja az elképzelésének megfelelő függönyt.

függönyök    Függöny olcsó áron.    Függöny óriási választéka!    függönyök

Fényáteresztő függöny

vitrazs vitrazs vitrazs vitrazs

Fényáteresztő függöny beengedi a fényt, és megakadályozza az illetéktelelek betekintését. Az ablak felé közelebb eső karnis pályán helyezkedik el. A fényáteresztő függönyök többsége 300 cm magas, és ólomzsinór van az aljában (ennek súlya egyenesíti ki a függöny alját). A fényáteresztő függöny a karnishoz képest kétszeres mennyiségű anyagot igényel. A tetején behúzó szalag biztosítja a redőzést .
A függönyök varrását varrodánkban rövid idő alatt elkészítjük, akár otthonában fel is szereljük.

Vitrázs függönyök

vitrazs vitrazs vitrazs vitrazs

Leggyakrabban a konyhában vagy ajtókon használatos függöny, fényáteresztő hatásának köszönhetően a helységben világos lesz, de a beláthatóságot korlátozza. A vitrázs rudat közvetlenül az ablakkeretre rögzítjük, a magasság meghatározása a függönyök funkciójától függ. Stílustól és a textiltől függően rögzíthetjük csak felül, alul és felül, tehetünk függönyt csak az ablakra vagy az ablakra és a karnisra egyaránt.

Sötétítő függönyök

vitrazs vitrazs vitrazs vitrazs

A sötétítő függönyfeladata a fény részleges vagy teljes kizárása. Erre a célra különféle anygú sötétítő függönyök szolgálnak. Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerűbb sötétítő függönyök és a black-out anyagok egyaránt. Keresse fel bemutatótermünket, és tekintse meg a sötétítő függönyök óriási választékát.

A függöny megválasztásakor, a falak színeivel, a bútorok stílusával való harmónián kívül tartsuk szem előtt az adott helyiség fényviszonyait is. Érdemes előre átgondolni, hogy milyen hangulatot kívánunk teremteni, a fények szabályozásával. Ha sötétebb színt választunk, hogy a sötétítőfüggöny valóban árnyékossá tegye a szobát, használható hozzá világos árnyalatú szegély, drapéria, így ellensúlyozva a hatást. Ha a falaink világos színűek, és szeretnénk, ha a hasonló színű függöny ne olvadjon bele a környezetébe, kiemelhetjük sötét szegéllyel, drapériával.

Függöny, textil kis- és nagykereskedelem.

A függönyök elegáns kiegészítői a desig súlyok. Tekintse meg kínálatunkat: design súly

 
Függönyök óriási választéka várja bemutatótermünkbe. Nem csak hagyományos függönyök, hanem lángálló textilek, függönyök, bútorszövetek kínálata is felülmúlhatatlan. A lángmentes függöny ma már sok helyen követelmény. Pliszé az egyik leghangulatosabb árnyékoló. Érdemes megtekinteni pliszé kínálatunkat! Az FR-One textil = design és biztonság. "